Valeriu Munteanu : llan Șor slugă la doi stăpâni

0
125

Executorul furtului miliardului, condamnatul penal Ilan Șor, se teme să vină cu mine la o dezbatere sinceră, deschisă, fără bodyguarzi și provocatori plătiți din banii furați.

După câteva zile de la tentativa de intimidare, pusă la cale de detașamentele sale profesioniste de provocatori, protejatul de lux al lui Plahotniuc a venit azi, pe Facebook, cu un „răspuns” la invitația mea de a ne „duela” într-un ring al ideilor.

Nu cred că Șor a scris acel text pe FB ci și-a pus angajații să scrie ceva împotriva mea. Nu cred că Șor a înțeles ce i-au scris în mesaj angajații săi, pentru că treaba lui în viață nu este să scrie și să citească, ci să fure și să se ascundă pe banii furați.

În realitate Șor și stăpânul său Plahotniuc se tem. Se tem de votul poporului și de o justiție independentă. Adică se tem de pușcărie.

Ilan, trebuie să înveți un proverb de-al nostru — „de ce ți-e frică, de ceea nu scapi”, și să știi că cetățenii deșteptați vor lua decizia corectă pe 24 februarie, indiferent de câtă hrișcă sau „tușonkă” vei investi în alegeri!

Șor nici măcar nu contează. Este un biet condamnat care știe că dacă stăpânii săi pierd alegerile, el va ajunge la pușcărie. Ca un biet cărăuș de valize cu bani pentru Filat sau Plahotniuc, Șor va fi țapul ispășitor. Și tot la pușcărie va sfârși. De asta se teme Șor și asta arată la început de campanie. Ceasul bate pentru el, iar cele 28 de zile trec foarte repede.

Șor atât mai ai de trăit în libertate. Apoi vei ajunge unde ți-e locul. La pușcărie!

Învingem ACUM!

Valeriu Munteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here