10TV.md ­čç▓­čçę VIDEO // Maia Sandu vine la Marea Adunare Centenar─â: ÔÇŁUNIREA ÔÇô important─â pentru RMÔÇŁ

0
6

Maia Sandu va participa duminic─â la mitingul dedicat Centenarului Unirii Basarabiei cu Rom├ónia. Pre╚Öedintele Partidului Ac╚Ťiune ╚Öi Solidaritate a f─âcut anun┼úul la 10TV, ├«ntr-un interviu acordat pentru emisiunea Ora Unit─â┼úii Noastre, care va fi difuzat─â ├«n aceast─â sear─â. Membrii PAS ├«n╚Ťeleg importan╚Ťa evenimentului istoric de la 1918, a declarat Maia Sandu ├«n discu┼úia cu realizatorul nostru Alecu Reni╚Ť─â. Emisiunea integral─â o pute╚Ťi urm─âri pe 10TV, de la Ora 20:00.

Pre╚Öedintele PAS consider─â c─â Unirea din 1918 a salvat popula╚Ťia dintre Prut ╚Öi Nistru de ororile regimului Sovietic. Din p─âcate, o soart─â dramatic─â au avut compatrio╚Ťii din Transnistria, care au sim╚Ťit pe propria piele odiosul experiment politic al URSS.

Maia Sandu s-a declarat solidar─â cu localit─â┼úile ┼či cu institu┼úiile care au semnat declara╚Ťii de Unire. Interviul integral poate fi urm─ârit de la ora 20:00, la Ora Unit─â╚Ťii Noastre, cu Alecu Reni╚Ť─â.

mai mult la : 10tv.md/2018/03/23/video-breaking-news-maia-sandu-vine-la-marea-adunare-centenara-unirea-importanta-pentru-rm/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here