Gheorghe Petic a transmis un mesaj din arestul politiei „Sculele lui Plahotniuc insinueaza ca am violat o minora de 31 de ani”

0
100
Prieteni, cu siguranta ati vazut si ati auzit unde ma aflu din pacate.Dupa cum va spuneam in livurile anterioare mi se fabrica dosare penale facute la comanda,doar ca;ATENTIE-de aceasta data dosarul era deja fabricat si cusut cu ata alba,de care nici polițiștii nu stiau din care motiv cu exactitate trebuie sa ma retina in plina zi in fata Primariei orasului Ungheni.

Deci aici este mina lui Plahotniuc si sculele lui.

Borsetca,el este si scula Gherasimov a lui Plahotniuc, Jizdan. Ei nu au cum sa ma doboare decat facand aceste insinuări,precum ca as fi violat o minora de 31 ani.

Le multumesc colegilor si in specia #JurnalTv ca au fost ,ca au filmat, v-au aratat ticaloseniile lui Plahotniuc,Jizdan ,Gherasimov…cu mai multe detalii o sa vina colegii mei..#REZISTAM

Gheorghe Petic este cu Irina Arhire şi Oleg Moraru.

Irina Arhire : Prieteni,iata ca Publica nu a ramas in urma cu stirile.Va asigur ca este stire falsa,acuzatii false,si nu in ultimul rînd v-as ruga foarte mult sa avem incredere in nevinovăția lui Gheorghe Petic. deci aici scrie negru pe alb precum ca victimei ia fost luate probe de expertiza,dar din filmuletele relatate de mine aseara nici avocatul,nici medicul legist in declaratiile lor spun ca;NICI NU AU VAZUT INCA VICTIMA.Nu ascultați aceste canale cum ar fi;Publica,Canal 2,Canal 3,etc… Deci ieri nu au avut aceste înregistrări audio,iar azi au gasit asa zisele probe…ESTE FALS TOTUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here