Revolutie in Iran, femeile sunt in primele randuri. Cel putin 9 morti, fortele de securitate ale regimului au deschis focul

0
238

Confruntarile dintre fortele de securitate iraniene si protestatarii furiosi din cauza mortii unei tinere de 22 de ani aflate in custodia politiei au provocat moartea a cel putin noua persoane de la izbucnirea violentelor in weekend, potrivit unui bilant facut joi de The Associated Press.

Amploarea tulburarilor in curs de desfasurare din Iran, cele mai grave din ultimii ani, ramane inca neclara, deoarece protestatarii din cel putin o duzina de orase – care isi manifesta furia fata de represiunea sociala si de crizele tot mai mari din tara – continua sa se confrunte cu fortele de securitate si paramilitare.

Pentru a impiedica raspandirea protestelor, cel mai mare operator de telecomunicatii din Iran a inchis in mare parte accesul la internet mobil din nou joi, a declarat Netblocks, un grup care monitorizeaza accesul la internet, descriind restrictiile ca fiind cele mai severe din 2019.

Revolutie in Iran, femeile sunt in primele randuri. Cel putin 9 morti, fortele de securitate ale regimului au deschis focul – Video

Lasă un răspuns